University of Malaya Website   List of Conferences  
 
     
 
 
   
 


Plenary and Keynote Speakers


  • Professor Toyoki Kunitake
    University Professor, Kyushu University

  • Professor Gordon J. Tiddy
    Emeritus Professor, University of Manchester

  • Prof. Benjamin Boyd
    Monash Institute of Pharmaceutical Sciences,
    Australia

  • Prof. Shih-Yuan Lu
    National Tsing Hua University, Taiwan

  • Prof. Hirotaka Ihara
    Kumamoto University, Japan

  • Prof. Chen Binghui
    Xiamen University Malaysia

  • Prof. Jin-Woong Kim
    Hanyang University, S. Korea

  • Dr. Annela Seddon
    University of Bristol, UK


Premier Sponsors



 



Total Visits : 44693



  Programme

Tentative Schedule

Day 1: 8 August 2017 (Tuesday)

4:00 PM

7:00 PM

Registration

Welcome Reception (Junior Manhattan)

Day 2: 9 August 2017 (Wednesday)

8:00 AM

8.30 AM

Registration continues...

8:30 AM

9:00 AM

7th ACCIS and 9th ACCMS Joint Opening  (Manhattan II)

9:00 AM

10.00 AM

Plenary 1 (Manhattan I)

10:00 AM

11:00 AM

Parallel Session 1 (60 min)

Manhattan I

Bronx I

Bronx II

Bronx III

11:00 AM

11:30 AM

Coffee/Tea Break

11:30 AM

1:00 PM

Parallel Session 2 (90 min)

Manhattan I

Bronx I

Bronx II

Bronx III

1:00 PM

2:00 PM

Lunch at Manhattan II

2:00 PM

3:30 PM

Parallel Session 3 (90 min)

Manhattan I

Bronx I

Bronx II

Bronx III

3:30 PM

4:00 PM

Coffee/Tea Break

4:00 PM

6:00 PM

Poster Session & Refreshment at the Foyer

Day 3: 10 August 2017 (Thursday)

8:00 AM

9.00 AM

Plenary 2  (Manhattan I )

9:00 AM

10:30 AM

Parallel Session 4 (90 min)

Manhattan I

Bronx I

Bronx II

Bronx III

10:30 AM

11:00 AM

Coffee/Tea Break

11:00 AM

12:30 AM

Parallel Session 5 (90 min)

Manhattan I

Bronx I

Bronx II

Bronx III

12:30 PM

1:30 PM

Lunch at Manhattan II

12:30 PM

1:30 PM

ASCCAS Committee Meeting at Bronx VI (with lunch)

1:30 PM

2:30 PM

Parallel Session 6 (60 min)

Manhattan I

Bronx I

Bronx II

Bronx III

2:30 PM

3:00 PM

Coffee/Tea Break

3:00 PM

4:30 PM

Parallel Session 7 (90 min)

Manhattan I

Bronx I

Bronx II

Bronx III

4:30 PM

4:45 PM

7th ACCIS CLOSING  (Manhattan I)

4.45 PM

5.00 PM

ACCIS 2017 Group Photograph

7:00 PM

9:00 PM

7th ACCIS and 9th ACCMS Joint-Banquet (Manhattan II)

Day 4: 11 August 2017 (Friday)

           
 

This is a Free Networking Day

     
 

Participants can hold discussion in the vicinity of the

   
 

1

Berjaya Time Square Complex

   
 

2

Vicinity of Kuala Lumpur city center

   
 

3

Excursion (city hop-on/hop-off bus) at some minimum charge

 
 

4

Other excursion can be planned at some charge

 
           



 
  umconference
Copyright 2007 © Universiti Malaya.
Best viewed with Mozilla Firefox (with resolution 1024x768)
http://ict.um.edu.my/